Selecteer een pagina

Mijn Blog – Schoolfotografie

Blog “Achter de schermen bij schoolfotografie”

Foto’s, heel veel schoolfoto’s

Waar ik als fotograaf de meeste foto’s voor maak is toch wel schoolfotografie. Als freelancer ben ik een van de fotografen die werkt voor Sgoolfotografie.nl. Een superfijne groep fotografen en medewerkers die ieder jaar weer heel veel kinderen (en hun ouders) blij maken met prachtige beelden!

Duizenden foto’s passeren mijn scherm, duizenden keren druk ik dus mijn sluiter naar beneden, duizenden keren til ik mijn best wel zware camera op positioneer ik portret/landscape de body en bepaal ik mijn compositie, duizenden keren zie ik die kindjes voorbijkomen. De één lief en aandoenlijk, de ander heel angstig, weer een ander in de anti-stand, dan ineens een “fotomodelletje in wording” en weer een ander die alleen maar een gemaakte lach wil laten zien… zoveel kinderen zoveel verschillen. Prachtig!

Kijkje achter de schermen blog

Mijn eerste Blog-serie Een kijkje achter de schermen” ging over mijn werkplek als fotograaf. Gewoon omdat ik het leuk vind om te laten zien wat ik allemaal geregeld heb om voor mijn klanten mooi resultaat te kunnen opleveren. Deze werkplek heb ik vaak in gebruik met mijn pet als ‘Schoolfotograaf’ op. Naast een werkplek van een fotograaf is ook voor veel mensen niet zichtbaar wat er als schoolfotograaf allemaal om de hoek komt kijken. Het lijkt me daarom interessant om ook hier een kijkje achter de schermen met jullie te delen.

Hou de blogs in de gaten!

De komende weken publiceer ik weer een hele nieuwe serie blogs, nu dus over de schoolfotografie. Daar is best wat over te schrijven! Ik begin met het begin: wat komt er allemaal kijken voordat je op school gaat fotograferen? Lees er alles over in mijn volgende blog!

 

Ik *Set* geniet er elke dag weer van om mensen en bedrijven persoonlijk te helpen om zichzelf te presenteren zoals zij willen. Dit doe ik door mooie professionele foto’s op te leveren, en indien gewenst ook met een website die ik voor ze maak.

Geïnteresseerd in mijn werk? Bel of mail me gerust!