Selecteer een pagina

Mijn Blog – Werkplek

Last but not least: een prettige sfeer

Werkplek: gezellig

Naast alle belangrijke onderdelen van mijn werkplek, zoals ik ze beschreven heb in mijn voorgaande blogs, is het natuurlijk ook super belangrijk dat je je lekker voelt op de plek waar je aan het werk bent. Ik breng aardig wat uurtjes door achter mijn (mooie!) monitor, dan is een beetje gezelligheid ook wel prettig!

Wall of Fame

Om het een beetje aan te kleden heb ik wat plantjes opgehangen en neergezet. Ik heb twee boekenplanken met foto’s aan de muur laten bevestigen (dank je wel Jan Willem ;o). Wat ik ook heb gedaan is een kleine ‘Wall of fame’ of hoe je het ook wilt noemen gemaakt. Het is een soort prikbord waar ik, naast wat leuke beelden, complimenten heb verzameld die ik heb mogen ontvangen van klanten. Het is zo leuk om af en toe nog even terug te lezen hoe ik mensen en bedrijven blij heb gemaakt met mijn werk. Daar doe je het uiteindelijk toch ook voor!!

Muziek

Last but not least heb ik ook nog een JBL-speaker op mijn bureau. De goed klinkende arbeidsvitamines vind ik toch ook wel een erg belangrijk onderdeel van een prettige werksfeer en een fijne werkomgeving! Van een kamer in huis heb ik uiteindelijk dus een heerlijk kantoor weten te creëren. Een werkruimte waarin ik al mijn werk kan doen, maar wat ik ook als studio kan gebruiken. Een hele verzameling achtergrondrollen hangen klaar aan het plafond, en langs de muur (wit, zwart, groen, grijs, betonlook, houten planken, schoolbord en ga zo maar door). Alles is mogelijk, zo leuk! Daarnaast heb ik de aanschaf van een goed bureau ook aangepast aan de ruimte.

Bureau

Omdat het geen oneindig grote ruimte is, is mijn bureau nl. op te klappen. Daardoor kan ik nog meer ruimte als studio creëren om foto’s te maken. Voor een los portret of met een paar kinderen is het niet nodig, maar als de groep wat groter wordt is dat toch wel erg prettig!

Dit was alweer mijn laatste blog in de serie over mijn werkplek. Met heel veel plezier heb ik jullie een kijkje gegeven achter de schermen bij mij als fotograaf, bij mijn werkplek. Er zijn nog zoveel onderwerpen die ik graag met jullie wil gaan delen, maar dat volgt later.

Ik ga nu eerst genieten van een -vind ik zelf ;o)- verdiende rustigere periode na zo’n 40.000 foto’s verwerkt te hebben afgelopen maanden… Het Sgoolfoto-seizoen zit er voor nu tot aan de zomervakantie ook weer op, dus even rust. Voor nu bedank ik jullie voor het volgen van mijn blogs, de leuke reacties die ik daar ook op gekregen heb!

En waar ik nog meer over ga bloggen de volgende periode… dat merken jullie vanzelf wel weer!

Fijne zomerperiode allemaal, veel liefs Lisette *Set*

Ik *Set* geniet er elke dag weer van om mensen en bedrijven persoonlijk te helpen om zichzelf te presenteren zoals zij willen. Dit doe ik door mooie professionele foto’s op te leveren, en indien gewenst ook met een website die ik voor ze maak.

Geïnteresseerd in mijn werk? Bel of mail me gerust!